Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tenhle vejsplecht mi pripomina propgandu za socialismu. 

Kolik let je jeste potreba, aby toto vyhynulo?

0 0
možnosti
Foto

Vaše diskusní připomínka mně připomíná "silné argumenty" dogmatických komunistů, když chyběla fakta...:-(.Za 25 let jsme ztratili ekonomickou suverenitu a za dalších 20 ztratíme i tu státní...pokud převládnou podobné názory jako má pan Švagr (a v tom je síla demokracie).

0 0
možnosti
KD

K13a39r43e62l 11D44u87b

2. 5. 2014 13:32

Copak,  Němci chtějí ten palác odstěhovat ? Nebo zbořit ? Nebo se nebudeme smět na něj koukat ?

0 4
možnosti
Foto

Pokud si můj příspěvek přečtete, tak naleznete odpovědi na Vaše otázky. Pokud máte problém s čtením nebo porozuměním psanému textu, tak odpovídám na všechny Vaše otázky "ne". Ale o tom primárně ten můj blog není.:-)

4 0
možnosti
Foto

Každý kdo chce povyšovat nějaké stavby na nějaký klenot hodný zachování, si musí tento klenot koupit a opečovávat ho vlastními prostředky.  Lidé se za tímto účelem mohou i sdružovat do nějakých spolků, nebo nadací a finančně se skládat.   Jedině vlastník nemovitosti může udělat rozhodnutí, zda má smysl nemovitost zachovat, či zbourat a vždy to musí řešit svými vlastními prostředky nebo dobrovolnými dary.

0 5
možnosti
ZB

Ani sám vlastník nemůže svobodně rozhodnout o každé stavbě, nemůže ji bez svolení například zbourat, přestavět, atd.

2 0
možnosti

R^Napsal jste to přesně. Prodáváme naši "národní hrdost" a ani se u toho nečervenáme. A lidem je to celkem jedno, hlavně, že vychází Blesk.

4 0
možnosti
Foto

Vy můžete prodat jen to co vlastníte.

0 0
možnosti
PK

I když jsem laik v této věci, tak bych "srdcem" souhlasil. Nelíbí se mi moc zdůvodnění, které slýchávám ve světových metropolích - tam šejci či podobní kupují také stavební klenoty a odbude se to - ta budova tady zůstane, nezmizí, turisté ji mohou nadále obdivovat.

4 0
možnosti
Foto

Myslím, že je to i otázka velikosti státu, národní historie a pojetí suverenity (nezávislosti). Reálnou suverenitu USA neohrozí ani prodej Empire State Building Arabům, Rusům nebo Japoncům. Podobně je to s pozicí Velké Británie, Francie, Ruska nebo Německa. Menší a slabší státy by měly s prodejem symbolů státnosti a suverenity zacházet citlivěji...Samostatnost se těžce získává, ale relativně lehce ztrácí (viz. naše zkušenosti 1938, 1968,...).

4 0
možnosti
Foto

Co je to národní majetek.  Takový termín je nesmysl.

1 4
možnosti
Foto

Berte to jako terminus techicus,  jako  je třeba i "národní důchod"...Ale můžu se o nějakou definici pokusit...

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,44
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik