Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Položme si otázku - kdo má na tomto darebáctví zájem ? Německo, samozřejmě, zejména Německo. A proto to hned tak neskončí Rv

0 0
možnosti
Foto

Pane Macek, nemohu vám dát plusku, protože bych toliko napsal, že objektivně z této situace těží němečtí a jiní investoři. Ale ne úplně. Mají-li konvertovat získanou českou měnu ve formě zisků na eura, tak jim to ta ČNB pěkně prodražila.

0 0
možnosti
Foto

Mně by fakt zajímalo, co má ČNB proti zvyšování kupní síly české koruny? Vždyť za předpokladu vyšší poptávky po zahraničním zboží a službách by se velmi rychle koruna vrátila zpět do rovnovážného stavu.

0 0
možnosti
Foto

Schválení intervencí proti koruně prošlo v bankovní radě o jeden hlas (4:3) a zpětně je těžké přiznat si, že to bylo chybné rozhodnutí...Pominu různé spiklenecké teorie, že za intervencemi a oslabením koruny stál zájem jedné finanční skupiny, která na ní (shodou okolností) vydělala pár miliard korun. Nejsem příznivcem spikleneckých teorií...

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 8,23
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik