Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J83a84n 37H49a37v46r16d59a

21. 3. 2016 22:23

Největší zločinci jsou úhlavně politici. Ti vedou stát. Stát jako takový jsme my všichni. Ale za svinstva mohou ti, kteří se nechají zvolit a potom pokrytecky plní "vůli" občanů.

0 2
možnosti
JA

když už to chce stát ovládat, tak může dát výrobu někam do věznic. Alespoň nějak by zaměstnal zloděje a ti by mohli splácet způsobenou škodu.

0 0
možnosti
VPS

Holt, u nás stále platí komunistický kontrolní systém - ukradnou ti jednu značku, tím pádem je tato kombinace písmen a čísel zrušena. Pořádek musí bejt!

0 1
možnosti
MP

minuly tyden jsem si odbyl svou povinnost vlastnika motoroveho vozidla a to je NST[technicka prohlidka],pred ni jsem pouze zavolal mechanikovi,ktery si automobil vyzvedl v miste meho zamestnani,pripravil ho na TK a v dohodnute dobe ho privezl zpet.pri predavani me upozornil ze ma SPZ je spatne citelna.co vsak s tim,kdyz TK je hned druhy den rano?jednoduche,zasel jsem do prodejny s nahradnimi dily a doplnky na automobily a tam mi novou znacku vyrobili za pet minut.cena?deset euro.

1 0
možnosti
DB

Skutečným účelem této vámi popsané Klausovy české cesty.....protože není možné použít systémy z jiné země....chápej ..z Německa.....protože tam systém funguje...zatím co my....potřebujeme systém vysoce nefunkční, aby se daly speciálními penězovody přečerpávat finance ze státního rozpočtu do privátních kapsiček....

Kdyby Klaus býval chtěl pro tuto republiku skutečně udělat něco pozitivního....býval by převzal kompletní německý právní systém včetně systému řízení státu...a nevymýšlel vymyšlené...a k tomu ještě úmyslně špatně....jen si uvědomte, kolik českých zákonů bylo odhlasováno krátce po tom, kdy nějaký poslanec řekl,, že je to špatný zákon...ale lepší špatný než žádný...to bylo vysvětlení pro obyvatelstvo...

a to je podstata vládnutí dnes....a systém tohoto vládnutí pochází z USA,, kam se naši politici jezdí učit, co nám mají zde nakukat.....viz Klaus a jeho americký Institut CATO, kam tak rád jezdil přednášet....a pak ho vyhodili z institutu, když ztratil svou funkci "hlásné trouby" u nás v Čechách a lidé již jeho řečem nevěřili....pak o nich řekl, že jsou to hlupáci...možná použil jinou nadávku...ale když jsou to hlupáci...tak proč tam jezdil tak rád...????No protože to měl zaplacené.....

S největší pravděpodobností máme zde v republice několik desítek možná i stovek penězovodů, které přečerpávají peníze ze státního rozpočtu do privátních kapsiček...asi ani nevíme o všech...bohužel...

a je velmi pravděpodobné, že výroba RZ, mýtné, dálnice, železnice, vodovody a další prvky infrastruktury jsou takto zneužity....asi bude velmi těžké takováto spojení prokázat. Lze totiž předpokládat že konstrukce těchto penězovodů, půjdou přes země kde se neplatí daně, kde neexistuje registr firem, kde si firma může dělat co chce...a kde tam někde bude sedět i český právník v takovéto firmě...atd atd atd atp. Bude toho moc, protože za 25 let je možné vytvořit velmi mnoho penězovodů, a pak je zničit a vytvořit nové, a tak se na některé již nikdy nepřijde.

8 3
možnosti
TM

Nejdůležiější pro Vás je kopnout si do Václava Klause, že? Jste ubohý.

1 5
možnosti
VV

Cena znacky mne nezajima, prihlaseni auta i se znackou patri k servisu solidni firmy.

0 5
možnosti
Foto

Neřeším cenu značky pro občany, ale rozkrádání státu soukromou firmou propojenou s politiky a státními úředníky...

2 0
možnosti
JF

J63a82n 57F80r56o96l64í77k

18. 3. 2016 17:07

Především zákazníky t.j. řidiče nezajímá cena značky, ale několikanásobně vyšší, kterou musí státu zaplatit. Pokud by ovšem podle názoru autora značky vyráběla státní firma pak by byly zcela určitě dražší než od Hiconu a výpalné státu by se snížilo.

2 1
možnosti
TT

A co takhle číst? Autor uvádí možnost výroby státní firmou, ale očividně by se přiklonil k úplné liberalizaci, kterou znám i já ze zmiňovaného Německa. RZ tak, aby odpovídala požadavkům, smí - a umí - vyrobit kdokoliv, pročež se neplatí nadhodnocená cena, jejíž část odteče do kapes politiků a ouřadů a zaleje tak naše milované rostlinky Korupci.a Tunýlku.

1 1
možnosti
JL

Pane Makovec. To co pisete je "plne nepripustne"!!! Zijete v CR.a ne v jine zemi. Zde je nutno vam denne vstepova do "makovic" kdo je tu panem. Loni tech panu si naplanoval stat o tisice vice. Tak si dejte pozor. Mozna, ze uz zitra bude vas nekdo kontrolovat co pisete. Proto si davejte pozor, at se nedostanete na "index"

1 0
možnosti
Foto

Nějak jsem přesně nepochopil smysl Vašeho příspěvku...Přesto děkuji za názor. Pozor si dávám...:-) (hlavně na přechodech pro chodce).

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,44
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik