Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No pokud by země, které jste nám dal za vzor, měly za sousedy národy, které v houfech nakupují trpaslíky, prodejné děvy a za pro ně mimořádně výhodné ceny debužírují nepoživatelné blafy, pak by to na jejich hranicích vypadalo stejně.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavá úvaha, ale na německo-rakouských hranicích to tak nevypadá...Asi je to problém ceny...:-)

0 0
možnosti

Kdo chce, vidí jen negativa, kdo chce, tak vidí i positiva, co jste proto udělal pane Makovče, aby se něco zlepšilo mimo to, že kritizujete naši zemi na blogu?

0 0
možnosti
Foto

Vidím i pozitiva, ale píši o tom, co mně vadí, a to jsou negativa...:-). Mimo konstruktivní kritiky (která taky není málo...), včetně psaní blogů, nekradu, pracuji (jako ďas), nepobírám žádné sociální dávky, nikdy jsem za posledních 40 let nečerpal nemocenskou, třídím odpad, chodím k volbám, podporuji domácí výrobce, kupuji zásadně moravská vína od menších vinařů, nekouřím (občas si dám doutník), plyn a elektřinu kupuji od ČEZu, neřídím pod vlivem (tam kde je to zakázáno), porušuji nesmyslné zákazy, ty smyslné dodržuji, snažím se vychovávat ke slušnosti své dospělé syny i nedospělá vnoučata, nejsem lhostejný k neštěstí jiných a pokud to jde, snažím se pomoci, atd. atd. Vím, že je to poměrně málo a snažím se stále zlepšovat. Můžete mně prosím paní Benová napsat, jak jste na tom s budováním naší společnosti a vlasti Vy? Třeba mě to bude inspirovat. Děkuji.:-)

0 0
možnosti

K návštěvě doporučuji hraniční přechod Dolní Dvořiště . Naprosto s vámi souhlasím . Když se vracíme zpět domů , tak šok, který dostáváme na tomto hraničním přechodu je roven kladivem do hlavy. Myslím, že by jsme to měli začít fotit a zesměšňovat . Pak snad začnou starostové a hlavně obyvatelé daného místa něco dělat.

2 0
možnosti

J53a57n 19R91á70ž

31. 7. 2016 12:56

Pane Makovče! Zaráží mne, že skoro každého, kdo je v názorovém rozporu s Vaším článkem označujete jako toho, kdo nerozumí psanému textu nebo jej nechápe. Z toho dovozuji, že Vaše články jsou určeny jen pro "zvláštně" chápající osoby, to jest osoby s Vámi názorově souznějící. Nevím, jestli je právě toto smyslem psaní blogu.

0 0
možnosti
Foto

Které konkrétní názorové rozpory máte na mysli? Vážím si velmi i čtenářů, kteří mají odlišný názor než já, ale vadí mně, když někdo "polemizuje" s "mými" názory, které v mých článcích nejsou...:-)

0 0
možnosti

K14a70r93e89l 56B16o86k

30. 7. 2016 9:40

Něco tak hloupého jsem dlouho nečetl.

4 0
možnosti
Foto

Tak duchaplný diskusní příspěvek jste vymyslel sám, nebo s celou rodinou?:-)

0 0
možnosti

J66a20n 41H66a44v25r52d22a

30. 7. 2016 6:42

Jinak jsem s vámi zajedno v nadpisu.

3 0
možnosti

J49a34n 93H10a33v31r33d58a

30. 7. 2016 6:32

...moudre evropské struktury... to byla ironie nebo projev naivity? ;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Předpokládám "zdatné" čtenáře...:-)

1 0
možnosti
Foto

Chce se to priste divat lepe .. tam i tady ;-)

1 1
možnosti

Možná ty bordely existují a vydělávají díky německým "turistům". :-) Kdo je tedy víc nekulturní? :-)

1 0
možnosti
Foto

I bordely lze provozovat "kulturně"...:-)

1 0
možnosti
Foto

Jestli ono to nebude náhodou tím, že ty bordely a kasina u hranic vydělávají, zatímco informační středisko od nejlepšího světového architekta s prodejem věcí reprezentujících českou kulturu a umění by tam stálo jako kůl v plotě ;-D - on to někdo musí totiž zaplatit a takovýhle nesmysl např. od Evy Hendrychové (už vidím jak to projektuje ;-D ) jde zaplatit pouze z daní. Děkuji, to ať tam raději je ten bordel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 202
  • Celková karma 13,69
  • Průměrná čtenost 2189x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik