Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nojo, byli jsme na spici, jen tech vyzkumnej ustavu co jsme meli. A zkoumali jsme uz davno vyzkoumane.

Kdyz jsme se zrovna octli ve slepe ulicce, zacali jsme zkoumat co vyzkoumala ta konkurence na prohnilem zapade. On se tam mimo predsedu zavodniho vyboru KSC dostal i nejaky chytry clovek a privezl i cenne informace.

2 0
možnosti
Foto

Dnes jsme na pomyslné špici zemí, které odvádí největší část HDP (bohatství, které se v zemi za určité časové období, obvykle jeden rok, vytvoří) do zahraničí, majitelům "českých" firem...:-(

0 0
možnosti

Ten probém je širší. Chybí nám odpověď na - Quo vadis ? ... Vize neexistují - ty razí státníci. Politikové pak razí to své - na 4 roky ... Včera dobře u Moravce 24, mi mluvil z duše - prof. Milan Zelený. Držíme se mýtu - Zlatých českých ručiček - Zapomněli jsme na hlavičky. Na příkladu Bati, prokázal, že on nevyvážel boty, ale celá města ! Vizionář, s propracovanými systémy, k užitku lidí ! ... Pak, v tomto smyslu, byla ČR konzervatoří světa. Dnes, pravda, jsme mnohde zase docela dobře zahnízděni ... :-)

2 0
možnosti

Autore nic takoveho jako "Ceke zeme" neexistuje. Ceska zeme je jenom jedna,ostatni dve se jmenuji jinak. S timto terminem prisel F. Palacky na zacatku 19teho st a byl za to vysmivan, Jeho souasnici to nazyvali "Palackeho novotvar".

0 2
možnosti
Foto

Pro mě jsou "České země" synonymem pro "Země Koruny české" a existují...:-). Smyslem mého blogu není vyvolat diskusi o správném názvu země, kde žiji...:-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS