Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Připouštím, že imunita, podobně s udílením milostí byla zavedena z ryze ušlechtilých důvodů. Jejím skutečným využíváním - došlo k naprosté, účelové dehonestaci. Ideální , kdyby naopak všichni občanové požívali institut imunity - vůči politikům ! :-)

3 1
možnosti
Foto

To, že imunita má svůj význam, naznačila právě délka debaty o vydání, Poslanci ANO se pěkně vzpouzeli, že ano?

8 3
možnosti
Foto

Pokud bychom měli po 28 letech od budování demokratického státu nezávislé soudy a státní zastupitelstva a nezkorumpovanou policii (omlouvám se všem slušným policistům), tak by nesmyslná imunita byla dávno zrušena...

3 2
možnosti
Foto

Imunitu zrušit, kompletně a bez náhrady. Politik je povinen sdílet úděl svých spoluobčanů a pokud je možno někoho ve státě bezdůvodně šikanovat, zavírat a vyšetřovat, ať si to i politik vyzkouší na vlastní kůži.

11 2
možnosti
PK

Teátrálně diskutující a oslavující akt vydání, ukazuje jen bídu a krizi politických stran. Program měl být jasný ,,žádost o vydání, doporučení výboru a vyslovení názorů vydaných, konec. S Vašim článkem souhlasím,jasně a stručně napsáno, díkyR^.

10 1
možnosti
LV

K té krizi politických stran jste zapomněl dodat "a především hnutí".

0 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,58
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik