Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, jaká je vlastně vaše představa o demokracii? Mně se také sáhodlouhé obhajování své modly ze strany poslanců ANO nelíbilo. Ovšem jsem rád, že na to mají právo. Děsím se lidí, jako je Andrej Babiš a jako jste vy, kteří jim i nám chcete toto právo odejmout.

2 0
možnosti
Foto

Má představa o demokracii je jednoduchá: rovnost před zákonem, politická práva a právní stát... Žádné právo ani práva nechci nikomu odejmout. Co máte na mysli a kde o odebírání práv něco píšu. Můžete svůj dotaz prosím upřesnit? Srovnání s panem Babišem mně nelichotí ale naopak uráží... Děkuji za Vaši odpověď a vše dobré...:-)

0 0
možnosti

Kristepane, kdo všechno dnes může psát do novin ... Totiž do obrazovky ... Hrůza...

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, ale to je daň za demokracii, kterou máme. Určitě si nepřejete návrat totality i s cenzurou. Děkuji za Váš příspěvek...:-)

0 0
možnosti

Bohužel nejvíc žvanili poslanci ANO

2 0
možnosti
Foto

Plané žvanění v Poslanecké sněmovně s oblibou provozují všichni současní poslanci, bez rozdílu stranické příslušnosti. Ideál by byl, kdyby v nově zvolené sněmovně nezasedl ani jeden ze současných 200 poslanců. Ale nejspíše tam budou opět ti bendové, sobotci, kalouskové, babišové, okamurové, grebeníčkové,...:-( Ale zázraky se nedějí... Nebo jen někdy...:-)

0 0
možnosti

Šikanu v podobě pokuty za parkování snad při svém příjmu hravě zvládnou!

1 0
možnosti
Foto

Nejde o šikanu v podobě pokuty, ale o bezdůvodnou buzeraci, kterou Policie ČR ráda provozuje, podobně jako městští strážníci. Píši o tom v některých mých starších článcích. Pokud by se při přestupku poslanec bezdůvodně oháněl imunitou, přestupek by projednala sněmovna a pokuta by byla automaticky minimálně dvojnásobná oproti vyřízení přestupku v režimu platném pro občany neposlance...:-)

0 3
možnosti

J55a29n 92H59l51e38d26í21k

10. 9. 2017 0:01

průměrný český volič vždycky 4 roky sakruje a teoreticky vyhrožuje, aby v příštích volbách dal svůj hlas stejnému pitomci, jak dal před 4-mi roky

3 0
možnosti
Foto

Je potřeba "vyměnit" voliče, když se nedaří vyměnit poslance a politiky...:-)

0 1
možnosti

Pane Makovec, dle Vašeho profesního životopisu, nemáte vůbec, ale vůbec ponětí o skutečném životě drtivé většiny občanů Česka.Vy se pohybujete ve virtuálním světě a navíc nemáte v sobě ani kouska pokory.Vězte, že daleko důležitější jsou nepsané zákony, které každému jedinci vtisknou, nebo také nevtisknou, jeho rodiče a možná i v dobách dávno minulých i obecní škola s opravdovými učiteli.Podvod a lež zůstanou vždy podvodem a lží a nezmění to žádný zákon ani "vypuštění rybníku".Jste na najlepší cestě, která vedla ke katastrofám ve 20-tém století.Ať již Německo, nebo SSSR.Jak z toho ven?Stačí být "jen" chlap a ne uplakaný potentát , kterého řídí v pozadí úplně někdo jiný.Jako pracovník mající přehled na "kapitálovém" trhu musíte vědět, že dnešní miliardy mohou být zítra bezcenné papírky nebo nula v počítačových sestavách.Český stát, tuto krásnou zem, nám předali naši předci, kteří svojí vytrvalostí a nezlomnou energií dokázali takřka nemožné.Vykřesali na světlo světa český jazyk, český národ a nakonec i český stát.A to navzdory všem podvodům a lžím tehdejšího světa.Byli to muži a ženy na svých místech.Kdo dnes vzpomene například SOKOL s jeho vlasteneckou vizí?Jak se dnes k těmto hodnotám chováme?Vlastenectví a vlastenec jsou nadávka, poctivá práce se navyplácí a lež a podvod vítězí a to nejen v prípadě Čapího hnízda.A když konečně se v té věci může něco pohnout, tak příjde člověk jako Vy s naprosto stupidním článečkem o imunitě a poslancích.Nesnažte se odvádět pozornost od podstaty problémů v Česku.Myslíte si, že generál Lorenc je hlupák a nomenklatůra KSČ jsou všichni jako Jakeš?Tam jsou kořeny dnešních problémů.Řídit stát jako firmu a vysávat tuto krásnou zem chtějí postkomunistické klany dětiček bývalých vyšších "úředníků" a STB.To je současná skutečnost v Česku.Stačí se podívat na polabskou nížinu.Kdysi zahrada Čech.Dnes žlutá plocha místy protkaná kukuřicí.Řepka do motových paliv a kukuřice do bioplynových stanic nebo elektráren.A co zelenina, ovoce a brambory?

4 1
možnosti
Foto

Vážený pane Kuttelwaschere, přečetl jste si všech mých 139 blogů, nebo děláte své závěry o mé osobě pouze z jednoho blogu, týkajícího se, jak správně píšete, naprosto nedůležité, ve srovnání se skutečnými problémy naší země, problematiky imunity poslanců? Žádnou pozornost nikam neodvádím a více než uplakané potentáty nesnáším parazity, kteří posledních 20 let systematicky rozkrádají naši vlast ať mají jakýkoliv politický.dres . Jsem přesvědčen, že za současnou devastaci naší země mohou současné politické elity bez rozdílu, od našich "tradičních" politických stran až po různé byznysové projekty typu TOP 09, VV, SPD, ANO a další...

2 0
možnosti

je to jen hra pro lidi aby si nevšiml věcí mnohem podstatnějších..........je to jen jiná forma projevu systému vládnutí podle Macchiavelliho.........celá kauza je uměle vyvolaná a to jen pro to ,aby Babiš mohl být dehonestován a démonizován......hon na Babiše se děje již minimálně 3 roky.......a jede v tom velmi zkušená PR AGENTURA, která se pochopitelně nestydí vůbec ničeho...protože umí perfektní manipulovat lid....a toho si lid vůbec nevšímá..........

7 5
možnosti

Chudinka Babiš, slzu bych uronil. ;-D

3 4
možnosti

Na trestné činy by se žádná poslanecká imunita vztahovat neměla..?

OK...tak budeme obviňovat z trestných činů...

A že se trestný čin neprokáže? Nevadí, vždyť šlo přece o něco jiného;-).

Neříkám to kvůli Babišovi...ten názor mám již delší dobu... že omezování poslanecké imunity je hloupost (neznalost mocenských praktik) anebo populismus (a jsem rád, že je to zrovna Babiš, kdo teď může přemítat o svých minulých prohlášeních na toto téma).

Prostě ta "žvanírna" nebyla vůbec zbytečná...rozebíral se tam problém, který je daleko větší, nežli kauza jednoho konkrétního člověka, jedna strana nebo jedny volby. A i když to bylo vnímáno vyhraněně čistě na stranickém principu, možná že s odstupem času si z toho někdo přece jenom něco odnese.;-)

Nejsem idealista. Ale ideálně by v případě takové kauzy měly být výsledkem padající hlavy.. ať Babišova (skutečné odsouzení a trest) nebo poslanců, kteří navzdory imunitě vydali svého politického rivala (odstoupení).

Imunita pouze nemá umožnit promlčení nějakého trestného činu.

3 3
možnosti

A které to strany mají v programu zrušení poslanecké imunity?

Ptám se jenom protože nemám čas studovat všechny volební programy.

1 0
možnosti

Na adresu úrovně našich "politiků" se jasně vyjádřil v DVTV p.Martin Jaroš, podnikatel, který podniká v Kataru, že 9 z 10 politiků by ve své firmě nezaměstnal. Tato banda se ničím jiným než žvaněním neuživí, ale je to na nás při volbách, ale čecháčkové umí akorát kecat a nadávat u píva, k volbám nakonec nejdou a nebo ještě hůře tu bandu zase volí. Takže vo co GO ?;-O[>-]

3 0
možnosti
Foto

Naštěstí všichni naši občané nejsou "čecháčkové"...:-). Věřím, že výskyt "čecháčků" na ůzemí České republiky se bude postupně snižovat a jednoho dne zde budou žít jen hrdí Češi, Moravané a Slezani...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2200x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik