Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Těm sázkovkám křivdíte. Když si ve Formuli 1 vsadíte na Verstappena a on nedojede do cíle, nikdo vám nic nevrátí. Prohrál jste. A je to tak v pořádku. Vítězem se pak stane někdo z jeho soupeřů s vysokým kurzem a kdo ho tipoval, ten vyhraje.

Když si prostudujete herní řád, zjistíte za jakých podmínek se vrací vklad. A uzavřením sázky vyjadřujete souhlas s herním řádem. Nikdo vás k sázce nenutí. A fňukání poražených vypadá fakt dost odpudivě.

0 2
možnosti
Foto

Asi jste nepochopil, jak kurzové sázky fungují. V případě, že by Verstappen do závodu vůbec nenastoupil, sázku by mě každá sázková kancelář vrátila. Pokud by ale nastoupil a nevyhrál, tak v tom případě mně nikdo nic nevrátí. Středula odstoupil ještě před "závodem"...

1 0
možnosti

J42a25n 47R41á71ž

25. 1. 2023 16:31

Všude na světe bookmakeři vrací sázejícím jimi vsazené peníze, když "kůň" na kterého vsadili odstoupí z boje o vítezství ještě před jeho zahájením. Že se tak neděje v ČR je pro mne záhadou.

PS. V minulých volbách jsem vsadil na Zemana při kurzu 1: 5,6 , neb riziko se mi zdálo přiměřené k neschopnosti Drahoše oslovit masově čekající voliče mimo velká města, ale dnes vsadit na Babiše i při kurzu 1:9,1 považuji za nepřiměřené riziko.

1 0
možnosti

Dobrý den. Jakýkoliv sázkový, loterijní nebo jiný hazardní hráčský byznys je všude na světě vždy spřažený a propojený s nejširším spektrem nelegálních aktivit, praním peněz a černých obchodů všeho druhu. V této souvislosti doporučuji jako velmi názornou instruktáž shlédnout slavný film CASINO (USA / Francie, 1995, Režie: Martin Scorsese) v hlavní roli s Robertem De Niro. Nelze se také divit, že k financování a provozování sázkového byznysu v ČR měli vždy blízko veksláci všeho druhu.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS