Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Píšete věcně, ale bez čísel. Při jakém věku pro odchod do starobního důchodu Vám vychází v dlouhodobém výhledu (15 - 20 let) parita občanů v produktivním věku k důchodcům? ( se zápočtem zvyšujícího se trendu průměrného věku dožití) Souhlasím, že důležitější než všechny komise dohromady je dát lidem práci (za sebe bych dodal, včetně vězňů, ať si na "odpočinkový" pobyt vydělají).

1 1
možnosti
Foto

Vycházel jsem z údajů pana RNDr.Tomáše Fialy, CSc. z katedry demografie VŠE v Praze. Takže doporučuji obrátit se na něj...

0 0
možnosti
RC

"Lez o deficitu na penzijnim uctu":

1) tam nepatri krouzek

2) je jedno, jak se tomu rika, proste se tim mysli, ze na penze se vybere mene, nez se vyplaci a to je nezpochybnitelny fakt. Taky mame v druzstvu dlouhodobou zalohu, ale neoficialne tomu kazdy rika fond oprav, i kdyz nic takoveho oficialne neexistuje.

3 0
možnosti
Foto

ad1) děkuji za upozornění a omlouvám se všem čtenářům

ad2) pokud se něčemu říká jinak než to je, tak to jedno není. U průběžného systému se na penze nevybírá, i když se to tak říká...:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,87
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik