Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Tak to je hustyyyy....a jesli pak vite, ze i obycejny zamestnanec ceske televize vam muze vlezt do bytu zkontrolovat, zda vlatnite tv? Ze zamestnanec utilit jako plynarny rozvodny elektriky ci vody vam muze stejne zkontrolovat jejich produkt? A treba takovy njouma z arca capital muze zavolat a vyzvidat, jak investuji a pritom nikomu nemusi sdelovat, kde ukradl moje telefonni cislo...takze cnb je jeste zlata, protoze to, o cem pisete se v praxi nedeje, o cem pisu ja se deje bezne.

0 0
možnosti
Foto

To o čem píši, je na základě skutečných událostí, čili se to v praxi děje...:-(Doporučuji jako pravidelnou četbu pravomocná rozhodnutí ČNB v oblasti dohledu...V podstatě podporují rozvoj šedé a černé ekonomiky, protože podnikání v oblasti finančních služeb dnes mohou provozovat jen největší "české" finanční instituce (čti pobočky zahraničních bank)...

0 0
možnosti
RC

ad zneužitím pravomoci veřejného činitele (úředníka ČNB)

jmenujete se to nove - zneuziti pravomoci uredni osoby....

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za připomínku již jsem upravil...

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2200x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik