Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fascinuje mne snaha hledat někoho nového, nezkaženého. V roce 2010 tak voliči poslali do poslanecké sněmovny Věci veřejné, které svými penězi ovládal Vít Bárta. V roce 2013 zas voliči poslali do poslanecké sněmovny hnutí ANO, které svými penězi ovládá Andrej Babiš. Opravdu jsme si pomohli z deště pod okap.

10 0
možnosti
Foto

Mě fascinuje opakovaná volba stále stejných "elit" a rezignace většiny občanů na snahu o změnu ve společnosti. Z tohoto pohledu jsme dospěli do horšího stavu než po okupaci v roce 1968, kdy za normalizace byla u většiny občanů alespoň pasivní rezistence...:-(

1 3
možnosti
DB

problémem je jako vždy maximálně podinformovaný volič...........a tudíž lehce manipulovatelný..viz BREXIT....jako ukázkový příklad ze školní učebnice pro zdatné manipulátory............

0 0
možnosti
PH

P75a73v85e57l 92H48o79r94á86k

19. 8. 2017 12:41

Utéct z potápějící se lodi na záchranném člunu jako první, je celkem moudré rozhodnutí. Zejména, když loď řídí šílenci.

5 0
možnosti
VS

Ironií je že tvůrcové "Opoziční smlouvy", kterou byl ten srab posvěcen, se stali prezidenti našeho státu.;-D

4 1
možnosti
Foto

To je jednak nesmyslné a zadruhé gramaticky nesprávné.

0 0
možnosti
MT

Neco na tom bude, protoze od "Listopadoveho vitezstvi" demokracie a svobody to jde od deseti k peti...

1 3
možnosti
MB

Do voleb se přihásilo 31 subjektů. Je to dobře - volný trh nabídky idejí... Na straně druhé úsměvné - Existuje tedy 31 možností, jak se dobrat ke štěstí a prosperitě ! Hmm, ještě otázka, pro koho vlastně ? ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Měl bych jeden tip...:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,73
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik