Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On Vás někdo nutil do té "společnosti" chodit a té nepovedené komedie se účastnit?

Nebo máte pocit, že se Vás měli zeptat koho mají pozvat a koho ne?;-D

Dejte si žalob kolik chcet, jen budete nesmysly zahrnovat soudy a zároveń jen ukazujete svou politickou ubohost.

Již jsem se Vás jednou ptal a neodpovědl jste-pro by vaši stranu (a do parlamentu se volí poměrným systémem dle stran) měl někdo volit když ani vy ji nevěříte a neustáe zdůrazňujete, že nekandidujete za ni, ale sám za sebe.8-o

Možná už i Dobrá volba litje, že si do kožichu nasadila parazita, který chce jen svůj profit a na ostatní kašleRv

9 0
možnosti
Foto

Pane Polický, těšil jsem se na Vaši reakci. Už jsem se obával, že jste na mě zanevřel. Nic nepotěší více, jak kritika od ideového nepřítele... děkuji za Váš názor a přečtení mého blogu a těším se na Vaše další podnětné příspěvky. Přeji Vám hezký a úspěšný den. :-)

0 0
možnosti
Foto

Viděl jsem onen pořad. V první řadě si uvědomte, že nejste žádný politický lumen a pokud s tím něco rázně neuděláte, tak Váš nepřesvědčivý projev nemá žádnou šanci na úspěch. Vím že vedle známého republikánského komika je složité se dostat ke slovu a ani nejšikovnější televizní moderátoři (nejen v ČT) to nezvládají úplně ukočírovat. Podobně jako u pana Okamury či Babiše, kteří neuznávají elementární pravidla slušného chování a nenechají moderátora či odpůrce domluvit, nebo se ho snaží překřičet a nepustit ke slovu. To nic nemění na věci, že Vaše pokusy o sdělení čím vlastně chcete oslnit voliče byly plytké a v podstatě nicneříkající. Tak nás voliče nezaujmete.

Mě ČT svým servilním postojem k EU a zámořskému řediteli zeměkoule, směřujícím v jejich režii ke zkresleným či žádným informacím o některých i zásadních událostech, také dost rozčiluje, ale přesto vysílací čas, věnovaný různým politickým stranám podle dosavadního politického významu, není natahovací a nepřipadá mi, že by to bylo až tak nespravedlivé.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš názor a jak jsem již opakovaně napsal, jsem v politice naprostý začátečník. Dosud jsem se vždy živil výhradně "hlavou" a někdy i rukama. Moje profese mě baví a dokonce je i dobře honorovaná. Politika mě vždycky lákala a opravdu si myslím, že jsem výrazně lepší než stávající sestava Poslanecké sněmovny PČR. Hodně dlouholetých profesionálních politiků osobně velmi dobře znám, a tak vím, o čem mluvím... Přeji hezký den...:-)

0 0
možnosti
VK

Kandidujete za marginální stranu, která se nedostane nikam a nedosáhne ani na příspěvek státu. Nikdy jste ani nikde nebyli a přesto dostanete prostor v celostátní ČT. Napriklasf v krajských volbách ČT zve dle volebního potenciálu, protože není v jejích možnostech pozvat všechny lídry kandidujících uskupení. Prostě kopete jen pralesní ligu a není v silách žádného média vám dát stejně prostoru jako velkým celostátním stranám a hnutím. Kdyby ČT opět volila strategii volebního potenciálu, nedostanete se ani k Humpolci.

8 1
možnosti
Foto

Pokud jste pozorně sledoval, tak kandiduji výhradně za sebe, své blízké a přátele. Straně Dobrá volba děkuji, že mně to umožnila. Česká televize má dost vysílacího času, aby umožnila každému prezentovat před volbami své názory, i kdyby zajímaly jen jednoho člověka... Zvát si strany podle průzkumu dělaného v době, kdy se ještě neví kdo bude kandidovat mně přijde minimálně neseriozní...:-(. A všichni vědí, že výsledky průzkumů veřejného mínění odpovídají přáním zadavatele... A u průzkumu zadaného Českou televizí to platí dvojnásob... :-(

1 6
možnosti
MB

Už dříve jsem psal - žádné médium není objektivní ... Vaše vystoupení jsem viděl - nevedl jste si špatně. Žasl jsem nad kávomlýnkem Sládkem - jeho omílající se energie je zřejmě nevyčerpatelná ! ... :-)

3 3
možnosti
Foto

Děkuji a slibuji, že příště budu ještě lepší...:-) Pokud bude nějaké příště...

1 0
možnosti
KC

ČT by se ve svobodném státě nemohla uživit, hlásá multikulturní bludy, zamlčuje a manipuluje fakta. Ve srovnání s profánní socialistickou státní TV se změnilo jen tolik, že šíří nesmysly jiného druhu než tomu bylo před rokem 89. A za to se ještě povinně musí platit!

8 6
možnosti
Foto

ČT a její vedení si dovolí jen to, co mu dovolí sebevědomí občané-voliči... Všeho do času... :-)

1 3
možnosti
  • Počet článků 202
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2189x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik