Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Drahoš si měl uvědomit pravdivost rčení "Mluviti stříbro, mlčeti zlato!" a neměl ty televizní debaty vyprovokovat. Pozdě bycha honit!!!

0 0
možnosti
Foto

Žádný, budou to monology. Jeden z kandidátů je pro jistotu moudře promlčí.

0 0
možnosti
Foto

Drahoš se vyjádřil, že chce absolvovat dvě televizní debaty, z toho jednu na ČT. Debata na ČT proběhne ve čtvrtek 25.1. večer, takže bude poslední. Zeman už prý přislíbil účast v debatách na TV Nova, Prima, Barrandov a ČT.

Tipuji, že to skončí asi následovně: Drahoš se účastní debaty na jedné privátní televizi, zbylé dvě odmítne. Zeman na to zareaguje tak, že nepřijde do debaty na ČT, kam se mu nechce chodit. Takže asi proběhne jen jedna televizní debata s oběma kandidáty.

1 1
možnosti

Pane Makovče.

ŠÍŘÍTE NEPRAVDY

Tiskovka prezidenta Zemana po I. kole prezidentských voleb 2018 na konci čas cca 10:30.

Redaktorka Primy: "Pane prezidente co se týče té debaty s Jířím Drahošem, jste připravený jít i do několika debat, nebo je to jenom otázka třeba veřejně-právní televize. Přijdete třeba i do debaty naší televize Prima?"

Část Zemanovy odpovědi: "Nicméně odpovídám na vaši otázku. Už vzhledem k výhradám. které mám k neobjektivitě naší takzvané veřejně-právní televize, nebudu mít nic proti tomu, když televize Prima nám oběma nabídne pole pro debatu a nebudu mít dokonce nic proti tomu, když ty debaty budou dvě. Kdyby byly tři a více, uznejte, že by ať VAŠE DIVÁKY už poněkud znudily."

https://www.youtube.com/watch?v=kJcKHISxcCE

VAŠE DIVÁKY = DIVÁKY PRIMY => Zeman slíbil debatovat nejen v ČT, ale i na Primě a to dokonce na té Primě dvakrát

Zeman odpovídá na otázku redaktorky televize Prima, že půjde I=TAKÉ do debaty na Primě. Z odpovědi jasně vyplývá, že by mu nevadily dokonce DVĚ DEBATY NA PRIMĚ, a dodává že TŘI BY UŽ VAŠE DIVÁKY ZNUDILY. Z kontextu je jasné že jde o dvě debaty na televizi Prima a diváky televize Prima. Zeman nikdy nemluvil jen o dvou debatách - mluvil o maximálně dvou debatách na televizi Prima, což nevylučuje více debat na různých televizích. Navrhované čtyři debaty jsou zcela v souladu s tím co prohlásil na tiskovce po volbách.

U Zemanových tiskovek , projevů atd nesmíte dát na to co je o nich uvedeno v mediích, protože s jeho projevy systematicky manipulují. Vždy je nutné vyhledat originální znění.

Konkrétně tento Zemanův výrok hned v sobotu patřičně přežvýkal Moravec a udělal z toho, že Zeman chce jen dvě debaty celkem. Tarto zmanipulob ́vanou informaci šíří i další media. Korunu tomu dává ČT: právě ve zprávách uvedla sestřich Zemanovy odpovědí redaktorce Prima - ovšem vystříhla jen tu větu o dvou debatách a to je vrchol manipulace!

2 1
možnosti
Foto

Pane Vaňku, žádné nepravdy nešířím...Píši blogy pro pobavení, případně poučení a používám ironii, nadsázku, fabulaci a jiné literární výrazové prostředky. Ale zdá se, že pro čtenáře jako jste Vy a pro ostatní voliče MZ je potřeba uvádět u vtipů, že se jedná vtip, aby náhodou nezapomněli přijít volit, když někdo řekne, že stávající prezident postupuje automaticky do druhého kola... Obávám se, že v případě vítězství MZ budou povoleny pouze vtipy, které vypráví MZ... (nadsázka):-)

1 0
možnosti

Pane Makovče.

ŠÍŘÍTE NEPRAVDY

"Prezident Miloš Zeman chce jít do duelů se svým protikandidátem ve druhém kole prezidentské volby Jiřím Drahošem na čtyřech televizních stanicích. Přijal nabídku televizí Nova, Barrandov, Prima i ČESKÉ TELEVIZE.

Zdroj: https://volby.idnes.cz/milos-zeman-jiri-drahos-televizni-duely-ctyri-televize-nova-barrandov-prima-ceska-televize-gyb-/prezidentske-volby-2018.aspx?c=A180115_194303_prezidentske-volby-2018_ekl

0 1
možnosti
Foto

Pane Vaňku, snažím se šířit dobrou náladu a humor...

PS: Ferdinand Vaněk z Havlovy hry Audience je Váš příbuzný?:-)

2 0
možnosti
Foto

Konečně bude v televizi něco zajímavého... :-))

2 0
možnosti
Foto

Píšete to nepřesně. Číslo 2 padlo v diskusi s redaktorkou TV Prima, které ihned slíbil jeden duel a pronesl, že by klidně mohly být i dva (v TV Prima).

1 0
možnosti
Foto

Dva v TV Prima? Ještě tak v TV Barrandov, tam bylo těch "duelů" již nejmíň 20, akorát, že vždycky "zapomněli" pozvat nějakého soupeře...:-)

3 1
možnosti
Foto

Jen aby se nestalo, že nakonec nebude žádný duel mezi Zemanem a Drahošem. Jednoduše proto, že nedojde k dohodě o místech a časech duelů. Panu prezidentovi by to možná i vyhovovalo. Mohl by pak říkat, že on duely navrhl, ale pan Drahoš to nepřijal - asi se jich bál.

2 0
možnosti
Foto

Tak varianta, že nebude žádný, mě ani ve snu nenapadla... jedině snad v případě zdravotní nebo jiné indispozice některého z kandidátů....

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2200x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik