Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jenom takove dulezite opraveni. Ceska kotlina neni Ceska republika, ale pouze utvar, ktery kryje jenom Cechy. Morava Ma svuj uval a Slezsko je tak nejak hornate. Takze Ceska kotlina = pouze Cechy.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za upřesnění... Pochopil jsem, že na Moravě a ve Slezsku je permanentně vyvětráno... :-)

0 0
možnosti
SS

asi je to těžké to hodnotit jako úspěch lidstva. jednak vlády by to zjevně také dokázaly, jde jen o to, jestli mají dost peněz, volných peněz. a jednak to není určeno pro lidstvo, ale pro soukromníka, který už roupama neví, co :-) ono nestačí mít jen sen, pokud nemáte THE nápad, a co si budeme povídat, létat do vesmíru není nový nápad, tak stačí mít dost peněz a skoro každý sen lze splnit. Jenže mít dost peněz pro sebe znamená, že nejsou peníze pro ostatní. A v tom je potíž těchto realizovaných snů: kdekdo, kdo strádá, může oprávněnně namítnout, že za ty peníze, které podle některých prostě vyletěly komínem (v tomto případě téměř doslova), by se spousta lidí měla mnohem lépe. A i argument , že nás tato Muskova hračka posunula blíže k osídlení Marsu podle mého bledne vedle argumentu, že jde o vyhozený peníz. Sumasumárum, byl bych, kdyby byl svět černobílý, proti tomu, aby byl tento "boháč" srovnáván s těmi, kteří skutečně pro lidstvo něco vymysleli.

0 0
možnosti
Foto

Tak já bych ten obdiv k vizionáři Muskovi trochu mírnil.

0 3
možnosti
Foto

Já ne...Naopak si myslím, že je potřeba upozorňovat na úspěchy lidstva, dokonce i když za nimi stojí úspěšný podnikatel.

7 0
možnosti
Foto

hodně zdivočelý blog. Pokud jde o to přistání na stanovené ploše, mělo jít o animaci. Ve skutečnosti se nepodařilo. Jeden modul měl spadnout do moře a druhý na zem ovšem bez toho dokonalého přistání. Také jsem po zhlédnutí pronesl k manželce: Co všechno člověk dokáže a zároveň se umí chovat i jako naprosté hovado.

0 4
možnosti
JS

Vy jste byl účastníkem startu? Odkud máte tyhle informace,rádio Jerevan?

4 0
možnosti
Foto

Žádné veřejné popírání holocaustu se nedělo, neděje a asi ani dít nebude. Pojem holocaust totiž náleží jen a pouze tomu, co Židé nazývají Šoa. Ničemu jinému.

3 3
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,12
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik