Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jenom takove dulezite opraveni. Ceska kotlina neni Ceska republika, ale pouze utvar, ktery kryje jenom Cechy. Morava Ma svuj uval a Slezsko je tak nejak hornate. Takze Ceska kotlina = pouze Cechy.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za upřesnění... Pochopil jsem, že na Moravě a ve Slezsku je permanentně vyvětráno... :-)

0 0
možnosti

asi je to těžké to hodnotit jako úspěch lidstva. jednak vlády by to zjevně také dokázaly, jde jen o to, jestli mají dost peněz, volných peněz. a jednak to není určeno pro lidstvo, ale pro soukromníka, který už roupama neví, co :-) ono nestačí mít jen sen, pokud nemáte THE nápad, a co si budeme povídat, létat do vesmíru není nový nápad, tak stačí mít dost peněz a skoro každý sen lze splnit. Jenže mít dost peněz pro sebe znamená, že nejsou peníze pro ostatní. A v tom je potíž těchto realizovaných snů: kdekdo, kdo strádá, může oprávněnně namítnout, že za ty peníze, které podle některých prostě vyletěly komínem (v tomto případě téměř doslova), by se spousta lidí měla mnohem lépe. A i argument , že nás tato Muskova hračka posunula blíže k osídlení Marsu podle mého bledne vedle argumentu, že jde o vyhozený peníz. Sumasumárum, byl bych, kdyby byl svět černobílý, proti tomu, aby byl tento "boháč" srovnáván s těmi, kteří skutečně pro lidstvo něco vymysleli.

0 0
možnosti
Foto

Tak já bych ten obdiv k vizionáři Muskovi trochu mírnil.

0 3
možnosti
Foto

Já ne...Naopak si myslím, že je potřeba upozorňovat na úspěchy lidstva, dokonce i když za nimi stojí úspěšný podnikatel.

7 0
možnosti
Foto

hodně zdivočelý blog. Pokud jde o to přistání na stanovené ploše, mělo jít o animaci. Ve skutečnosti se nepodařilo. Jeden modul měl spadnout do moře a druhý na zem ovšem bez toho dokonalého přistání. Také jsem po zhlédnutí pronesl k manželce: Co všechno člověk dokáže a zároveň se umí chovat i jako naprosté hovado.

0 4
možnosti

Vy jste byl účastníkem startu? Odkud máte tyhle informace,rádio Jerevan?

4 0
možnosti
Foto

Žádné veřejné popírání holocaustu se nedělo, neděje a asi ani dít nebude. Pojem holocaust totiž náleží jen a pouze tomu, co Židé nazývají Šoa. Ničemu jinému.

3 3
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2200x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik