Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Postavit čtvrť není problém. Problém je s tím dalším - Školky, školy, obchody + hlavně bydlení pro normální lidi. Např. to je Mega problém všech dnešních náměstí! Zavřou se obchody a je tam mrtvo. V noci - hrůzno, žádná okna nesvítí! Mám s tím osobvní zkušenost, při pokusu adaptace zase Památkáři! Něco nanápadu je, nicméně asi 43 v pořadí! Miloš zase Kanál, opravdu ... ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak místo nemocnice a bytů postavíme úřednickou čtvrť. Ucpeme auty jednu část Prahy. vytvoříme ghetto. Honosné paláce na lukrativních místech v historickém centru Prahy výhodně prodáme. Vždyť i Agrofert budeme určitě zájem o nějakou tu budovičku. Nevím, zda taková úřednická čtvrť někde v Evropě existuje. Utěšujeme, že ten blbý nápad než se schválí vláda Babiše už nebude.

1 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2200x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik