Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Míru Kalouska mám docela rád. Trefný bonmotář, vynikající rétor. Jeho TOP 09? To chápu jako incest - slepé střevo ODS. Nesmyslné štěpení středopravice. Raduji ze z r. 1989, určitě. Bohužel, ČR je vyprodaný krám. Máme státní pivovar nemáme rafinerie. Máme státní zámky - nemáme vyřešené energie. Máme ještě nějaké budovy, tedy je prodáme. Co vlastně zbude? Kopec dluhů. Voda na mlýn budelípů. Zakážeme plyn, auta, stanovíme kvóty žen do vedení firem a každý si vezme koho chce. Jistá výhoda zde je. Jinopohlavně se cítící muž - dostane šanci. Ve středu se vyhlásí za ženu a může se ucházet. Kvóty budou zajištěny:-)

0 0
možnosti
JD

Pane Bučku, očekávám od pravicové vlády podstatně razantnější kroky!

Proč už se třeba nedebatuje o placeném vysokém školství?

Na co vláda čeká? Růst ekonomiky má být okolo 1%!!!

Stanjura plánuje deficit 900 miliard během tří let?

Kde je vláda rozpočtové odpovědnosti?

Dávka 5000 na dítě je směšná a nic neřešící. Nesedí na ministerstvu práce a asociálních věcí Maláčová?;-D;-D;-D

4 0
možnosti
JD

Kalousek tento nápad TOP 09 velice ostře komentoval. Asi se nestačí divit, co Pekarová s "jeho" topkou dělá.

5 0
možnosti
JR

J23a45n 82R93á31ž

14. 6. 2022 19:31

Nápady vzešlé z TOP09, ale i dalších stran frustrovaných pádem svých volebních preferencí, musíme brát jako výsledek naprosté bezradnosti a nepochopení toho, co se ve společnosti děje.

I když u jiných nápadů vzešlých z béčkových vládních stran není třeba se vážně zabývat , ta u tohoto v reálně hrozí, že někdo ze zákulisních hráčů v tom co se píše v blogu uviděl příležitost k dobrému byznysu a pro takový rozprodej státního majetku už dnes ve Sněmovně lobuje.

5 0
možnosti
Foto

Snahy o získání státního majetku jsou trvalé, protože když "prodává" stát, tak je to vždycky příležitost nakoupit za dobrou cenu...

5 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,86
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik