Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Souhlasím s vaším rozborem varianty "Babiš kandiduje".

Ale naprosto nesouhlasím s vaším názorem na variantu "Babiš nekandiduje". Kdyby se dostal do druhého kola Středula a opravdu posbíral včechny hlasy pro Babiše, Scillerovou, Havlíčka a možná i Baštu, stejně mu to nedá více než cca 37-39%. To na vítězství stačit nebude, když zbytek sebere jeho oponent.

3 0
možnosti
JB

J20i14ř22í 47B38o80č54e33k

27. 10. 2022 16:56

Podle mě Babiš pro své voliče modla. I kdyby nekandidoval a podpořil by Stredulu bude to pro ně druhá liga. Stredulovi bych moc šancí nedával. To Stropnický je něco jiného, ten je asi volitelný i pro mnohé odpůrce Ano

4 0
možnosti
RC

Stropnicky, ktery je jeden z mnoha ANOlipu, co mu nedela problem porusovat zakon, ma neusporadane rodinne pomery a z kluku z plakatu je snad posledni, kdo jeste nepochopil, ze byl Babisem zneuzit?

3 0
možnosti
TB

Ještě je tu teoretická možnost, že Babiš vytáhne eso z rukávu - v tomto případě Stropnického, to je podle mě jediný z okruhu ANO, který by dokázal zabodovat...

2 0
možnosti
ZZ

Toho už odepsal.

Má jiné a lepší koně.

;-)

0 0
možnosti

Máte sice o Středulovi poněkud přehnané představy, ale vámi předpokládaný vývoj je docela možný. Proto nejsem moc srozuměn s postupem pětikoalice, která nepostavila svého kandidáta, ale oznámila jména tří (Nerudová, Pavel, Fischer), které by jako prezidenty akceptovala. Tím podle mne rozmělnila možnosti všech tří a může tak klidně dojít k situaci, kdy tři se perou a čtvrtý se nakonec směje.

2 0
možnosti
ZH

Vidím to přesně naopak. Postavením svého kandidáta by pětikoalice naopak více rozmělnila opozici vůči Babišovi. Tedy rozhodnutí pětikoalice je správné a strategické. Babišovi jeho možnosti a šance už zjevně vysvětlili, proto je tak nervní.

2 0
možnosti
PN

P89e62t77r 35N91e37d81v40ě96d

27. 10. 2022 16:13

Myslím, že jeden velký omyl ve Vašem blogu je ten, že pan Pávek má program antibabiš. Naopak, řekl bych, že je jediný z kandidátů s výše než 5% preferencí nemá antibabiš program.

4 1
možnosti
JP

Nedvěde, nech si to potvrdit Slovákem, Doleželem a Nožičkou.

1 0
možnosti
LS

Kde jste vzal tvrzení, že pan Pavel má program antibabis? Já doposud čtu tady na nemajitelovo blogu hysterické a neférové výlevy na téma antipavel.

24 0
možnosti
Foto

Všichni příznivci PP tvrdí, že je jediný, kdo může porazit Bureše...

0 8
možnosti
Foto

Úvaha, že při neúčasti Babiše to jeho voliči hodí Středulovi není správná

18 0
možnosti
Foto

Možná není, ale vědět to budeme až po volbách.

0 0
možnosti
Foto

Tak Stredula...to je ten,co nedokázal dát dohromady ani pořádnou demonstraci?Pokud vím tak nemá zatím ani potřebné hlasy.... Vaše úvahy jsou dost komické.Bude jistě zajímavé sledovat koho vytáhne ANO. Jinak levicový manekýn a nemakacenko Stredula nemá proti Pavlovi šanci.

25 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že jsem Vás pobavil, ale komunistického lampasáka porazí každý, kromě Bureše...

1 5
možnosti
MB

Soudruh Bureš s příznivci tesknit nemusí. Hrad bude! P. Janda netušil, že skládá vlastně o něm. Sedí všechno- Vymyslel jsem spoustu nápadů, aúú. Co podporujou hloupou náladu, aúú. Hodit klíče do kanálu, sjet po zadku holou skálu a v noci chodit strašit do hradu ... Chybí něco ? :-)

3 0
možnosti
Foto

Kdo to je, ten Středula?

7 0
možnosti
Foto

Odborářský boss a budoucí prezident (za určitých předpokladů)... :-) Zkuste si ho "vygůglit"...

0 4
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,86
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik