Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Pane Makovec,přestaňte jezdit do zemí bývalé Jugaslávie,sundejte si růžové brýle a-to je to nejhlavnější-!!!!! přestaňte už konečně hulit trávu,nebo to na čem ujíždíte.

1 0
možnosti
Foto

Pane Pospíšile (5.pád), naučte se správně česky, (nejen) na internetu diskutujte věcně a hlavně nevycházejte z domu...:-). Trávu nehulím a ujíždím na dobrém moravském víně...

0 1
možnosti
LK

L25e52o45š 50K94a88ň59a

29. 7. 2016 23:01

Je to marné. Plno lidí vám tady stejně bude tvrdit, že za špatné využívání dotací z EU může (totalitní) EU. Že to třeba zrovna na Balkáně funguje, už nikoho nezajímá. Podle mých zkušeností to funguje všude líp, než u nás. Ale můžou za to jiní. To spíš Ruský přístup.

0 2
možnosti
RS

Pane Makovec. Vas prispevek povazuji jako provokaci v boji za Cesko kulturnejsi. To je boj proti vetnym mlynum. Proti cemu bojujete je dedicvi otcu. Je to pozustatek totality. O cem pisete lidem zrejme nevadi. Mozna to ani nevidi. Jinak by si zjednali poradek. A muzete me verit, ryba smrdi od hlavy. To co se odehrava v parlamente a ve vlade je horsi. Tam vladnou zbohatlici jejichz majetek je otazneho puvodu. Ziji v zemi, v ktere toto neni mozne. V demokracii je mozne vselicos delat, ale ono se to proste nedela. Je otazne, jak dlouho bude trvat, nez lide u nas na to prijdou.

2 1
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení mého blogu. Potěší mě, když někdo porozumí mému textu a pochopí, co tím chci říct...Myslím si ale, že nelze svádět všechny nešvary na totalitu, i když 50 let (když nepočítám pár světlých období) se určitě na lidech podepsalo. Říká se, že napravování společnosti trvá dvakrát déle než její devastace, a tak nám chybí již "jen" cca 70 let než opět zařadíme mezi kulturní a vyspělé národy.

0 0
možnosti
MT

Cim driv nas vyhodi, tim lepe ! Z nasi iniciativy to nepujde, protoze nam vladne statem podporovana oligarchovska mafie, a pro tu jsou dotace velice vyhodne...

8 0
možnosti
JL

Muj postoj na clenstvi (budouci) v EU.

Zmena, ktera musi byt v ORGANIZACI teto unie, musi mit mimo jine, dva body, ktere jsou nutne pro spravny chod teto unie.

Prvni bod je spravne rozdeleni MOCI!!!! Kazdy clen MUSI byt rovnocenym partnerem. Pri hledani spravne organizace, toto MUSI byt vzdy voditko.

Druhy bod je jeste dulezitejsi a take velmi choulostivy. Nazyva se anglicky "Check and Balance". Volne prelozeno, "kontrola a rovnovaha". Volne vysvetleni. Pri rozhodnuti jedne MOCI, musi byt zde druha strana a to v rovnovaze pri posuzovani tohoto rozhodnuti. Tato strana MUSI mit silu rozhodnuti posoudit, opravit a take mit moznost jej zamitnout.

Detaily teto organizacnich zmen se musi napred pripravit. Citim vsak strach z neznalosti statu, temto dvema pravidlum porozumet (tim davam CR do popredi), Evropske staty takovou organizaci nemaji (snad jen Francie), kde oba body jsou zahrnute do jejich statni organizace.

0 0
možnosti
IB

I88v38o 33B69o72u10š85e

29. 7. 2016 20:18

Ale ten článek není o členství :-)v EU...

1 0
možnosti

Nesmysl. Nemáte žádný mechanismus ani způsob jak zaručit, že by váš jakýsi vyfantazírovaný "osvícený" diktátor dělal to, co jste si vyfabuloval. Máte-li zájem o (neexistujícího) osvíceného diktátora, odstěhujte se někam, kde již vládne.

Šťastnou cestu.

;-€R^

4 0
možnosti
Foto

Asi máte problém s pochopením psaného textu...Po žádném diktátorovi nevolám. Moje vnoučata jsou v přímé linii 22. generací starého českého šlechtického rodu (písemně doloženo od roku 1322) a stěhovat se po těch letech nikam nehodláme...:-) Naopak doporučuji stěhování těm, kteří dělají z historických (evropských) Českých zemí "balkán" a kolonii...

Takže přeji případně šťastnou cestu i všem Šnekům...

1 6
možnosti
JZ

Tak to, jak to vypadá u hranic s Německem a Rakouskem, je především ovlivněno poptávkou lidí žijících na druhé (ne české) straně té hranice, že. Svým způsobem na to dokážu být hrdý. Je to totiž důkaz toho, že ČR je stále ještě evropskou baštou relativně nízkého vlivu moru zvaného politická korektnost.

8 1
možnosti
SJ

Cíl EU je jediný vytvoření centralistické nadnárodní diktatury za současné likvidace národů evropské civilizace, jejich států a kultury (a to i cestou masové muslimské imigrace).

Takže bych v případě hlasování o vystoupení z EU hlasoval s vámi za vystoupení, i když ze zcela jiných důvodů. Co si o nás budou myslet Merkelová, Schulz či Hollande, mě opravdu neptrápi. RvEU

9 0
možnosti
JH

J64a88n 81H11l33e49d29í25k

29. 7. 2016 16:52

a to jste nezmínil prodejnost čs soudů, policistů a všeobecné krádeže hejtmanů a jejich úředníků, zametání kauz právě hejtmanů a jejich úředníků, puč v nejvyšších postech policie, který má zakrýt machinace, krytí kauzy hejtmana Rátha, který bude osvobozen z důvodů promlčení termínu . Zmiňujete dálnice, kdy 1 centimetr se buduje 1 měsíc, poněvadž nad jedním Lojzou s lopatou stojí 10 manažérů, lidských zdrojů, marketingový, logistický, bezpečnostní, IT manažér, komunikační, vývojový, PR manažér, pro vnitřní kontrolu, projektový, na víc Dan Ťop a jeho 15.000 vá armáda úředníků. --- Tak úřaduje rozmařilá levice.

2 1
možnosti
Foto

Ony ty hodinové hotely kolem silnic jsou součástí informační kampaně vlády. Upozorňují každého, že zde vládnou prodejné .....

13 0
možnosti

...a je to tady jeden velký nevěstinec.

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,73
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik