Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Bosna a Hercegovina se nijak neliší od Chorvatska a Černé Hory. ;-D;-D;-DAutore, ona se dnes neliší nijak ani už od Francie. Také samý islámský radikál a terorista. Vy jste vážně makovec. A to je dílo té slavné EU a USA. To je daleko závažnější problém, než nějaké přiblblé billboardy u dálnic.:-P

3 7
možnosti
Foto

Neschopnost porozumět psanému textu...další "živý doklad" úpadku našeho školství...:-)

7 4
možnosti
Foto

Nevím, na pořadu dne není vyloučení Česka, v mnohem větším chaosu je Itálie, Francie a Řecko. Kandidátem na vyloučení, nikoli z EU, ale pouze z erozóny je Řecko. Pochybuji, že by se všude někdo v EU dokonale po celém státě staral o odpadky a billboardy anebo nevěstince. I v Itálii jsou oblasti více pořádkumilovné a míně pořádkumilovné. Chorvatsko není v EU, Slovinsko je v EU, Rakousko je v EU. Takže jenom průjezd přes tyto země nic neznačí. Dokonce i UK se potýká s nevěstinci a nepořádkem na ulicích, lidi tam vyhazují odpadky na ulici, ačkoli tam všichni platí komunální daň na úklid odpadu. Je tam řada nevěstinců, ty ale nejsou příliš vidět. UK se naštěstí vyloučily v EU samy. Na pořadu dne je, že se nám J.C. Juncker bude snažit vnutit euro místo naší koruny, což bychom neměli dovolit při předlužení Řecka, Itálie, Portugalska a Irska anebo ještě budeme doplácet, stejně jako Slováci na krach eurozóny. Spíše to vypadá po Brexitu a snaze vyvolat hlasování o odchodu z evropské unie s pomocí referend, že nás budou na koulenou prosit, abychom neodcházeli. Odchod by pro nás enbyl výhodný, protože ptořebujeme volný pohyb osob, zboží a především bezcelní unii.

4 1
možnosti
Foto

Nějak jsem nezaregistroval, že Chorvatsko již vyloučili z EU...Nevíte za co?:-)

4 3
možnosti
Foto

Vystupme z EU! (Dříve než nás vyhodí...)

Zkuste vystoupit z rozjetého rychlíku. Jsou vlaky,které nestaví:-/ Ovšem slepá kolej se vyskytnout může;-)

11 0
možnosti
MD

Clanek neprilis to stastny. Jednotlive zeme i EU jako celek predvadi svoji skutecnou 'kulturnost' dnes a denne. Navic to, o cem se zminuje clanek, je jen make-up. Navic staci sednout na zaprazi a pockat si, kam se ten stary dobry 'zapad' dostane za par roku.

6 2
možnosti
Foto

Článek o zemi, kterou s největší pravděpodobností nečeká šťastná budoucnost, nemůže být ani příliš šťastný...:-(

0 6
možnosti
VM

V15á25c26l57a38v 55M88a95c62h

29. 7. 2016 12:46

Myslíte že je šance že by nás mohli opravdu vyhodit? V tom případě okamžitě koupím za vlastní peníze 10 trpaslíků, postavím si je na zahrádku a k nim přidám obrovskou ceduli "Financováno z dotace EU".

23 0
možnosti
Foto

Myslím, že to (bohužel nebo bohudík?) nehrozí...Pokud by EU efektivně fungovala, tak nás nikdy (v tomto stavu) nepřijmou, natož aby nás potom vyhodili...:-)

1 4
možnosti
JC

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

9 2
možnosti
JL

;-D Proč by nás vyhazovali? Němci, čili EU (pomáhá jim Francie), mají novou ideologii: Evropani musí být všichni stejní a centrálně řízení. Protože Němci jsou důkladní, budou se řídit svojí novou ideologií zase až do smutného konce.

15 2
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,73
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik